Pečený pstruh na bylinkách

Potrebujeme:

Zdravé fitness recepty - pečený pstruh na bylinkách

Zdravé fitness recepty – pečený pstruh na bylinkách

  • Pstruh
  • Obľúbené čerstvé bylinky
  • Citrón
  • Maslo
  • Soľ
  • Biele víno
  • Zemiaky

Postup:
1. Pstruha vypitvajte, očistite, osoľte zvnútra aj zvonka. Do brušnej dutiny vložte čerstvé bylinky a citrón nakrájaný na malé kúsky.

2. Pstruha vložte do pekáča, poukladajte na neho kúsky masla a vložte do predhriatej rúry. Pečte asi 15 minút, až kým pôjde mäso ľahko oddeliť vidličkou.

3. Počas pečenia môžete pstruha podlievať bielym vínom. Podávajte s varenými zemiakmi. Hotovo

Dajte nám like na našom facebooku ;)

Tento obsah bol zaradený v Hlavné jedlá, Ryby a označkovaný ako , , . Zálohujte si trvalý odkaz.