Prečo hovädzie mäso?
Má vysoký obsah vitamínu B, kreatínu a železa. Konzumáciou hovädzieho mäsa svojmu telu zabezpečíte bohatý zdroj betakaroténu, vitamínu E a omega-3 mastných kyselín.
Hovädzie mäso je nositeľom vysokého obsahu bielkovín, minerálnych látok a je v ňom najvyšší obsah bielkovín, v porovnaní s ostatnými druhmi mäsa.
Potrebujeme
- hovädzie mäso na stejky
- soľ, farebné korenie (celé)
- olivový olej
Postup:
1. Mäso umyjeme a obalíme v čerstvo nadrvenom farebnom korení a pokvapkáme olivovým olejom. Na noc dáme uležať do chladničky.
2. Na panvici necháme rozohriať trochu olivového oleja a mäso opečieme z oboch strán. Nakoniec jemne osolíme. Podávame napr. so zeleninovou oblohou.