Hovädzí stejk s farebným korením

Prečo hovädzie mäso?
Má vysoký obsah vitamínu B, kreatínu a železa. Konzumáciou hovädzieho mäsa svojmu telu zabezpečíte bohatý zdroj betakaroténu, vitamínu E a omega-3 mastných kyselín.
Hovädzie mäso je nositeľom vysokého obsahu bielkovín, minerálnych látok a je v ňom najvyšší obsah bielkovín, v porovnaní s ostatnými druhmi mäsa.

Potrebujeme

Zdravé fitness recepty - Hovädzí stejk s farebným korením

Zdravé fitness recepty – Hovädzí stejk s farebným korením

  • hovädzie mäso na stejky
  • soľ, farebné korenie (celé)
  • olivový olej

Postup:
1. Mäso umyjeme a obalíme v čerstvo nadrvenom farebnom korení a pokvapkáme olivovým olejom. Na noc dáme uležať do chladničky.

2. Na panvici necháme rozohriať trochu olivového oleja a mäso opečieme z oboch strán. Nakoniec jemne osolíme. Podávame napr. so zeleninovou oblohou.

Dajte nám like na našom facebooku ;)

Tento obsah bol zaradený v Hlavné jedlá, Mäsité a označkovaný ako . Zálohujte si trvalý odkaz.